Ajet Balesi, 29 vjeç është arrestuar nga autoritetet angleze pasi u kap me 100 mijë paund para të thata në makinë.

Shqiptari i cili jeton në Ramsbottom u arrestua në terminalin e Kent disa dy ditë më parë. pasi oficerët e Forcës Kufitare gjetën paratë, të cilat ishin fshehur tek kroskoti mjetit të tij Mercedes, ai u mor në pyetje, së bashku me dy persona të tjerë me të cilët po udhëtonte.

Paratë u sekuestruan pasi dyshohet se janë përfituar nga aktivitete kriminale. Balesi akuzohet për pastrim dhe transfertë të paligjshme parash dhe u paraqit para Magjistraturave të Folkestonit dje, më 26 janar.

Ai u caktua në paraburgim deri në paraqitjen e tij të radhës në Canterbury Croën Court në 1 mars.

Ajet Balesi, 29, has been arrested by British authorities after being caught with mijë 100,000 in cash in a car.

The Albanian who lives in Ramsbottom was arrested at the Kent terminal a couple of days ago. after Border Force officers found the money, which was hidden in the dashboard of his Mercedes vehicle, he was questioned, along with two other people he was traveling with.

The money was seized as it is suspected that they benefited from criminal activities. Balesi is accused of money laundering and illegal money transfer and appeared before the Folkeston Magistrates yesterday, January 26th.

He was remanded in custody until his next appearance at Canterbury Crown Court on March 1.