Policia e Elbasanit ka dokumentuar 15 vjedhje të ndodhura në qytetin e Cërrikut me një vlerë rreth 50 milionë lekë.

Banda është zbuluar pas hetimeve disa javore, ndërsa autorët janë identifikuar dhe shpallur në kërkim.

Dy autorët nga qyteti i Elbasanit u ndoqën nga policia, por braktisën automjetin dhe u zhdukën. Po në makinë u gjetën provat që çuan në identifikimin e tyre.

Vjedhjet janë bërë në Cërrik, por edhe fshatrat e Peqinit.

Elbasan Police has documented 15 thefts that occurred in the city of Cërrik with a value of about 50 million ALL.

The gang was discovered after several weeks of investigation, while the perpetrators have been identified and declared wanted.

The two perpetrators from the city of Elbasan were pursued by the police, but abandoned the vehicle and disappeared. Yes in the car were found the evidence that led to their identification.

The thefts took place in Cërrik, but also in the villages of Peqin.