18 raste të reja me koronavirus janë identifikuar ditën e sotme në qytetin e Elbasanit. Mes të infektuarve është edhe një mësues.

Theksojmë se nesër do të fillojë viti i ri shkollor, por mësuesi i infektuar tashmë duhet të qëndrojë i vetëkarantinuar deri kur të fitojë betejën me sëmundjen.

Në 24 orët e fundit kanë humbur jetën 4 pacientë me koronavirus në vendin tonë. Ministria e Shëndetësisë njofton se bëhet fjalë për një 53 vjeçare dhe një 87 vjeçar nga Tirana, një 68 vjeçar nga Durrësi dhe një 73 vjeçar nga Korça.

Gjatë 24 orëve të fundit janë konfirmuar 168 raste të reja nga 877 testime të kryera në total.

Shpërndarja gjeografike e rasteve pozitive ditore është si vijon: 51 raste në Tiranë, 18 raste në Elbasan, nga 12 raste në Korçë dhe Lezhë, 9 raste në Fier, nga 8 raste në Vlorë dhe Berat, 6 raste në Krujë dhe Kukës, 5 raste në Lushnje, nga 4 raste në Kavajë, Mirditë, Tropojë, nga 3 raste në Shkodër, Gjirokastër, Pogradec, Kolonjë nga 2 raste në Durrës, Devoll, Divjakë, nga 1 rast në Kamëz, Sarandë, Delvinë.

18 new cases of coronavirus have been identified today in the city of Elbasan. Among the infected is a teacher.

We emphasize that the new school year will start tomorrow, but the already infected teacher must remain self-quarantined until he wins the battle with the disease.

In the last 24 hours, 4 patients with coronavirus have lost their lives in our country. The Ministry of Health announces that it is about a 53 year old and an 87 year old from Tirana, a 68 year old from Durrës and a 73 year old from Korça.

During the last 24 hours, 168 new cases were confirmed out of a total of 877 tests performed.

The geographical distribution of positive daily cases is as follows: 51 cases in Tirana, 18 cases in Elbasan, 12 cases in Korca and Lezha, 9 cases in Fier, 8 cases in Vlora and Berat, 6 cases in Kruja and Kukes, 5 cases in Lushnje, from 4 cases in Kavaja, Mirditë, Tropojë, from 3 cases in Shkodër, Gjirokastër, Pogradec, Kolonjë from 2 cases in Durrës, Devoll, Divjakë, from 1 case in Kamëz, Sarandë, Delvinë.