Policia britanike po kërkon ndihmën e qytetarëve për gjetjen e një shqiptari që është zhdukur prej 10 ditësh. Fatos Ahmeti, 18-vjeçari shqiptar u pa për herë të fundit në një adresë në Altwood Road, Maidenhead. Në njoftimin e policisë thuhet se i riu është 1,60 i gjatë me flokë të zeza të shkurtra.

“Ne duam që kushdo që ka parë Fatosin ose ka ndonjë informacion mbi vendndodhjen e tij të na ndihmojë duke telefonuar 101 dhe cituar referencën 43210141767”,-tha detektivi i policisë së Maidenhead për mediat e huaja.

Burimi: www.getreading.co.uk| joq.al

British police are seeking the help of citizens to find an Albanian who has been missing for 10 days. Fatos Ahmeti, an 18-year-old Albanian, was last seen at an address on Altwood Road, Maidenhead. The police report states that the young man is 1.60 tall with short black hair.

“We want anyone who has seen Fatos or has any information on his whereabouts to help us by calling 101 and citing reference 43210141767,” the Maidenhead police detective told foreign media.