Tiranë

Specialistët për Hetimin e Narkotikëve bënë arrestimin në flagrancë të shtetasit E. B., 35 vjeç, pasi gjatë kontrollit fizik të ushtruar, sherbimet e Komisariatit të Policisë Nr.2 gjetën dhe sekuestruan një sasi me lëndë narkotike kanabis.

Nga specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Kavajë u bë ndalimi i shtetasve :

E. C(B)., 24 vjeç dhe A. K., 41 vjeç,pasi me datë 19.05.2021, kanë vjedhur banesën e shtetasit R. B. Gjithashtu këta shtetas në bashkëpunim me njëri-tjetrin kanë kryer 4 vjedhje të tjera( 2 magazina dhe 2 banesa) në Qytetin e Kavajës.

Specialistët e Qarkullimit Rrugor bënë arrestimin në flagrancë të shtetasit :

E. R., 45 vjeç, pasi u kap duke drejtuar mjetin në gjendje të dehur në masën 0.61 mg/.

Më datë 08.06.2021, duke punuar aksidentalisht ka rënë nga lartësia shtetasi R. C., 25 vjeç, i cili ndodhet në spital, nën kujdesin e mjekëve.

Më datë 08.06.2021, në rrugën “Hoxha Tahsim”, dyshohet se në gjendje të rënduar psikologjike ka konsumuar disa medikamente, shtetasja A. H., 18 vjeçe, e cila ndodhet në spital, nën kujdesin e mjekëve.

Më datë 07.05.2021, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë dhe punohet për kapjen e shtetasve S. M., 25 vjeç dhe K. H., 28 vjeç, sepse dyshohet se gjatë natës në Kamzë, kanë tentuar të vjedhin një magazinë.

Materialet u referuan në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, për veprime të mëtejshme.

Tirana

Specialists for Narcotics Investigation made the arrest in flagrante delicto of the citizen E. B., 35 years old, after during the physical control exercised, the services of the Police Commissariat No. 2 found and seized a quantity of cannabis narcotics.

The Crime Investigation Specialists at the Kavaja Police Commissariat detained the citizens:

E. C (B)., 24 years old and AK, 41 years old, after on 19.05.2021, they stole the apartment of the citizen RB Also these citizens in cooperation with each other have committed 4 other thefts (2 warehouses and 2 apartments ) in the City of Kavaja.

Traffic specialists made the arrest in flagrante delicto of the citizen:

E. R., 45 years old, after being caught driving while intoxicated to the extent of 0.61 mg /.

On 08.06.2021, while working, the citizen R. C., 25 years old, who is in the hospital, under the care of doctors, accidentally fell from a height.

On 08.06.2021, in “Hoxha Tahsim” street, it is suspected that in a serious psychological condition, the citizen A. H., 18 years old, who is in the hospital, under the care of doctors, consumed some medications.

On 07.05.2021, the materials were referred to the Prosecution at the Court of First Instance Tirana and work is underway to apprehend citizens S. M., 25 years old and K. H., 28 years old, because it is suspected that during the night in Kamza, they tried to steal a warehouse.

The materials were referred to the Prosecution at the Court of First Instance Tirana, for further action.