Drejtori i njësisë vendore të kujdesit shëndetësor në Elbasan Hekuran Bezati ka rezultuar pozitiv me Covid-19.

Pas konfirmimit të tij më koronavirus një pjesë e stafit është karantinuar ndërkohë që pritet që t’u bëhet tamponi për të konfirmuar nësë janë prekur nga Covid-19 apo jo.

Elbasani është një nga qytetet më të prekura nga Covidi në vendin tonë, pas Tiranës, Durrësit dhe Fierit, ndërkohë që rastet kanë qenë të shumta dhe në radhën e administratës.

Vetëm gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë 6 persona humbën jetën, ndërkohë që pas kryerjes së 1954 testimeve, 489 qytetarë kanë rezultuar të prekur nga virusi SARS-COV2.

 

The director of the local health care unit in Elbasan, Hekuran Bezati, tested positive for Covid-19.

After his confirmation with coronavirus, part of the staff was quarantined while they are expected to be buffered to confirm whether they are affected by Covid-19 or not.

Elbasan is one of the cities most affected by Covidi in our country, after Tirana, Durres and Fier, while cases have been numerous and in the ranks of the administration.

Only during the last 24 hours in our country 6 people lost their lives, while after performing 1954 tests, 489 citizens have been affected by the SARS-COV2 virus.