Një 21-vjeçar shqiptar është qëlluar për vdekje me thikë në Londër. Viktima është Renato Geci. Për krimin u arrestuan një 31-vjeçar dhe një grua, që akuzohet se e ndihmoi autorin e krimit.

Në vendin e ngjarjes, përpos Gecit që ndërroi jetë u gjet i plagosur edhe një tjetër person, i cili u transportua në spital. Ngjarja ndodhi të hënën, ndërsa arrestimet u bënë sot nga policia. Ende nuk dihen rrethanat dhe motivet.

“Dëgjuam të bërtitura. E gjitha është shumë tronditëse. Të gjithë banorët po më pyesin se çfarë ka ndodhur” tha njëri nga fqinjët.

Në rrjetet sociale kishte mjaft komente prekëse për vdekjen e të riut. Ritvan Geci, një i afërm i viktimës, shkruan “Me dhimbje të thellë ju informoj se vëllai im Renato Geci ka ndërruar jetë.

“Qofsh i parajsës, vëlla. Unë gjithmonë do t’i mbaj kujtimet fort në zemrën time”.

A 21-year-old Albanian man was shot to death in London. The victim is Renato Geci. A 31-year-old man and a woman were arrested for the crime, who is accused of helping the perpetrator.

In addition to Geci who died, another person was found injured at the scene, who was transported to the hospital. The incident happened on Monday, while the arrests were made today by the police. The circumstances and motives are still unknown.

“We heard shouting. It ‘s all very shocking. “All the residents are asking me what happened,” said one of the neighbors.

There were many touching comments on the social networks about the death of the young man. Ritvan Geci, a relative of the victim, writes “With deep pain I inform you that my brother Renato Geci has passed away.

“Be of heaven, brother. “I will always keep the memories in my heart.”