Durrës – Një 21-vjeçar me rrezikshmëri të lartë shoqërore, është arrestuar nga policia e Durrësit. Ai ishte i shpallur në kërkim për veprat penale “Vrasja me dashje e mbetur në tentativë”, “Vrasja me paramendim e mbetur në tentativë” dhe “Armëmbajtja pa leje”.

Mësohet se i arrestuari është A. M., 21 vjeç, banues në Durrës. Aktualisht, ndaj shtetasit A. M. janë caktuar 2 urdhër-arreste për 2 ngjarje të ndodhura më parë, konkretisht:

• Për veprat penale “Vrasja me dashje e mbetur në tentativë” dhe “Armëmbajtja pa leje”, pasi më datë 02.07.2018, në Durrës, ka plagosur me armë zjarri shtetasin B. G;
• Për veprat penale “Vrasja me paramendim” e mbetur në tentativë dhe “Armëmbajtja pa leje”, pasi më datë 20.09.2020, në Tiranë, ka plagosur me armë zjarri shtetasin S. B.;
•Gjithashtu, për këtë shtetas ishte caktuar dhe urdhër-ndalimi, pasi ishte në kërkim për veprat penale “Drejtim mjeti në mënyrë të parregullt” dhe “Mosbindja nga urdhrit të punonjësit të Policisë”.

Njoftimi i policisë:

Vijojnë kontrollet për kapjen e personave në kërkim dhe atyre që lëvizin me armë zjarri me vete, me qëllim rritjen e parametrave të sigurisë.

Finalizohet operacioni i koduar “Shkëmbi i Kavajës”.

Kapet dhe ndalohet një 21-vjeçar me rrezikshmëri të lartë shoqërore, i shpallur në kërkim për veprat penale “Vrasja me dashje e mbetur në tentativë”, “Vrasja me paramendim e mbetur në tentativë” dhe “Armëmbajtja pa leje”.

Gjatë kontrollit fizik, këtij shtetasi iu gjet një armë zjarri pistoletë.

Shërbimet e Stacionit të Policisë Plazh, në bashkëpunim me shërbimet e Komisariatit të Policisë Durrës dhe Forcat “Shqiponja”, në vijim të punës për rritjen e parametrave në qytet, kapjen e personave në kërkim ose atyre që qarkullojnë me armë zjarri me vete, në bazë të informacioneve të mara në rrugë operative, rreth orës 01:30 të ditës së sotme, në lagjen nr. 13, te “Shkëmbi Kavajës”, kanë bërë të mundur finalizimin e operacionit policor të koduar “Shkëmbi i Kavajës”, si rezultat i të cilit u arrestua në flagrancë shtetasi A. M., 21 vjeç, banues në Durrës.

Aktualisht, ndaj shtetasit A. M. janë caktuar 2 urdhër-arreste për 2 ngjarje të ndodhura më parë, konkretisht:

• Për veprat penale “Vrasja me dashje e mbetur në tentativë” dhe “Armëmbajtja pa leje”, pasi më datë 02.07.2018, në Durrës, ka plagosur me armë zjarri shtetasin B. G;
• Për veprat penale “Vrasja me paramendim” e mbetur në tentativë dhe “Armëmbajtja pa leje”, pasi më datë 20.09.2020, në Tiranë, ka plagosur me armë zjarri shtetasin S. B.;
•Gjithashtu, për këtë shtetas ishte caktuar dhe urdhër-ndalimi, pasi ishte në kërkim për veprat penale “Drejtim mjeti në mënyrë të parregullt” dhe “Mosbindja nga urdhrit të punonjësit të Policisë”.

Gjatë kontrollit fizik ndaj këtij shtetasi, shërbimet e Policisë kanë gjetur dhe sekuestruar në cilësinë e provës materiale një armë zjarri, 5 fishekë dhe 4 aparate celulare.

Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Durrës, për veprime të mëtejshme.

Durrës – A 21-year-old man with high social risk has been arrested by the Durrës police. He was declared wanted for the criminal offenses of “Attempted Intentional Murder”, “Attempted Premeditated Murder” and “Unlawful Possession of a Weapon”.

It is learned that the arrested is A. M., 21 years old, resident in Durrës. Currently, the citizen A. M. has been issued 2 arrest warrants for 2 events that occurred before, namely:

• For the criminal offenses “Intentional attempted murder” and “Illegal possession of weapons”, as on 02.07.2018, in Durrës, he wounded with a firearm the citizen B. G;
• For the criminal offenses “Premeditated Murder” remaining attempted and “Illegal possession of weapons”, after on 20.09.2020, in Tirana, he wounded with a firearm the citizen S. B .;
• Also, a detention order was issued for this citizen, as he was wanted for the criminal offenses “Irregular driving” and “Disobedience to the order of a police officer”.

Police notification:

Controls continue to apprehend wanted persons and those moving with firearms, in order to increase security parameters.

The operation codenamed “Kavaja Rock” is finalized.

A 21-year-old man with high social risk is arrested and detained, declared wanted for the criminal offenses “Attempted Intentional Murder”, “Attempted Premeditated Murder” and “Unlawful Possession of a Weapon”.

During the physical search, this citizen was found with a pistol firearm.

Services of the Beach Police Station, in cooperation with the services of the Durrës Police Commissariat and the “Eagle” Forces, following the work to increase the parameters in the city, apprehend wanted persons or those who carry firearms with them, based of information received on the operational road, around 01:30 today, in the neighborhood no. 13, at “Shkëmbi Kavajës”, have made possible the finalization of the police operation codenamed “Shkëmbi i Kavajës”, as a result of which the citizen A. M., 21 years old, resident in Durrës, was arrested in flagrante delicto.

Currently, the citizen A. M. has been issued 2 arrest warrants for 2 events that occurred before, namely:

• For the criminal offenses “Intentional attempted murder” and “Illegal possession of weapons”, as on 02.07.2018, in Durrës, he wounded with a firearm the citizen B. G;
• For the criminal offenses “Premeditated Murder” remaining attempted and “Illegal possession of weapons”, after on 20.09.2020, in Tirana, he wounded with a firearm the citizen S. B .;
• Also, a detention order was issued for this citizen, as he was wanted for the criminal offenses “Irregular driving” and “Disobedience to the order of a police officer”.

During the physical control against this citizen, the Police services found and seized as material evidence a firearm, 5 bullets and 4 mobile phones.

The materials were forwarded to the Durrës Judicial District Prosecutor’s Office for further action.

Durrës – A 21-year-old man with high social risk has been arrested by the Durrës police. He was declared wanted for the criminal offenses of “Attempted Intentional Murder”, “Attempted Premeditated Murder” and “Unlawful Possession of a Weapon”.

It is learned that the arrested is A. M., 21 years old, resident in Durrës. Currently, the citizen A. M. has been issued 2 arrest warrants for 2 events that occurred before, namely:

• For the criminal offenses “Intentional attempted murder” and “Illegal possession of weapons”, as on 02.07.2018, in Durrës, he wounded with a firearm the citizen B. G;
• For the criminal offenses “Premeditated Murder” remaining attempted and “Illegal possession of weapons”, after on 20.09.2020, in Tirana, he wounded with a firearm the citizen S. B .;
• Also, a detention order was issued for this citizen, as he was wanted for the criminal offenses “Irregular driving” and “Disobedience to the order of a police officer”.

Police notification:

Controls continue to apprehend wanted persons and those moving with firearms, in order to increase security parameters.

The operation codenamed “Kavaja Rock” is finalized.

A 21-year-old man with high social risk is arrested and detained, declared wanted for the criminal offenses “Attempted Intentional Murder”, “Attempted Premeditated Murder” and “Unlawful Possession of a Weapon”.

During the physical search, this citizen was found with a pistol firearm.

Services of the Beach Police Station, in cooperation with the services of the Durrës Police Commissariat and the “Eagle” Forces, following the work to increase the parameters in the city, apprehend wanted persons or those who carry firearms with them, based of information received on the operational road, around 01:30 today, in the neighborhood no. 13, at “Shkëmbi Kavajës”, have made possible the finalization of the police operation codenamed “Shkëmbi i Kavajës”, as a result of which the citizen A. M., 21 years old, resident in Durrës, was arrested in flagrante delicto.

Currently, the citizen A. M. has been issued 2 arrest warrants for 2 events that occurred before, namely:

• For the criminal offenses “Intentional attempted murder” and “Illegal possession of weapons”, as on 02.07.2018, in Durrës, he wounded with a firearm the citizen B. G;
• For the criminal offenses “Premeditated Murder” remaining attempted and “Illegal possession of weapons”, after on 20.09.2020, in Tirana, he wounded with a firearm the citizen S. B .;
• Also, a detention order was issued for this citizen, as he was wanted for the criminal offenses “Irregular driving” and “Disobedience to the order of a police officer”.

During the physical control against this citizen, the Police services found and seized as material evidence a firearm, 5 bullets and 4 mobile phones.

The materials were forwarded to the Durrës Judicial District Prosecutor’s Office for further action.