Një 24 vjeçar nga fshati Zdrajsh në Librazhd ka humbur jetën si pasojë e një aksidenti në punë, paraditen e sotme në Shkup.

Burime bëjnë me dije se 24-vjeçari Mirjam Kryeziu punonte prej rreth një muaji në Maqedoni, dhe është aksidentuar dje pasdite, ndërsa sot ka ndërruar jetë në spital.

Ai është rrëzuar nga kati i tretë i një banese, duke pësuar dëmtime të rënda në trup dhe në kokë.

Edhe pse iu është nënshtruar dy operacioneve, ai nuk ka mundur që të mbijetojë, ndërkohë që pritet të dërgohet trupi i tij pranë familjes.

Ngjarja ka lënë të shokuar të gjithë familjarët e tij, ndërkohë që Kryeziu kishte vetëm një muaj, që po përpiqej të siguronte të ardhura për familjen e tij.

A 24-year-old man from the village of Zdrajsh in Librazhd lost his life as a result of an accident at work, this morning in Skopje.

Sources suggest that 24-year-old Mirjam Kryeziu had been working in Macedonia for about a month, and had an accident yesterday afternoon, while today he died in hospital.

He fell from the third floor of an apartment, suffering severe injuries to the body and head.

Although he underwent two surgeries, he could not survive, while his body is expected to be sent to his family.

The event shocked all his family members, while Kryeziu had only one month, which was trying to provide income for his family.