Një i ri i moshës 28 vjeçare ka humbur jetën në Itali për shkak të infektimit me Covid-19.

Mediat italiane shkruajnë se 28 vjeçari Emanuele Stefano nuk kishte probleme të tjera shëndetësore. Ai u shtrua në spital të hënën e Pashkëve.

Djali jetonte në Matino (Leçe) me nënën e tij, e cila nga ana tjetër doli pozitive me koronavirus.

Të hënën e Pashkëve ai u shtrua në spital, në Galatina. Por për fat të keq mushkëritë e tij nuk iu përgjigjën trajtimit dhe dy javë më parë ai u transferua në njësinë e kujdesit intensiv të spitalit të Leçes, ku gjendja e tij u përkeqësua më tej, duke çuar në vdekjen e tij.

Një komunitet i tërë e quan ngjarjen të pabesueshme dhe janë tronditur nga vdekja e tij: “Ne e kemi të vështirë ta besojmë – komenton kryetari i bashkisë së qytetit, Giorgio Toma – Të gjithë ishim të lidhur me Emanuele dhe na vjen keq. Nuk e meritonte një fat të tillë” .

A 28-year-old man has lost his life in Italy due to infection with Covid-19.

Italian media write that 28-year-old Emanuele Stefano had no other health problems. He was hospitalized on Easter Monday.

The boy lived in Matino (Lecce) with his mother, who in turn tested positive for coronavirus.

On Easter Monday he was hospitalized in Galatina. But unfortunately his lungs did not respond to treatment and two weeks ago he was transferred to the intensive care unit of Lecce hospital, where his condition further deteriorated, leading to his death.

An entire community called the incident unbelievable and were shocked by his death: “We find it hard to believe – comments the mayor of the city, Giorgio Toma – We were all connected to Emanuele and we are sorry. “He did not deserve such a fortune.”