Një tërmet 3.3 ballë u regjistrua mes Tiranës dhe Durrësit gjatë ditës së sotme.
Tërmeti e kishte epiqendren ne fshatin kkatund i ri rreth 30 km larg Tiranës.
Lëkundjen u ndjenë edhe në Lezhë dhe fshatrat përreth.

Nga nëntori i vitit te kaluar kjo zone ende nuk eshte stabilizuar nga termetet.

A 3.3 magnitude earthquake was recorded between Tirana and Durres today.

The quake had its epicenter in the village of Kkatund, about 30 km from Tirana.

The tremors were also felt in Lezha and the surrounding villages.

Since November last year, this area has not yet been stabilized by earthquakes.