Lëkundje sizmike me magnitudë 3.3 të shkallës Rihter janë shënuar këtë mëngjes në vendin tonë. Thellësia e tërmetit ka qenë 5 kilometër, ndërsa epiqendra ka qenë në Detin Adriatik.

Ky tërmet ka rënë rreth orës 07:00 të ditës së sotme, me tronditje relativisht të lehta. Tërmeti u regjistrua 40 kilometër në perëndim të Tiranës dhe 24 kilometër larg Durrësit.

3.3 magnitude seismic tremors were recorded this morning in our country. The depth of the earthquake was 5 kilometers, while the epicenter was in the Adriatic Sea.

This earthquake fell around 07:00 today, with relatively light tremors. The quake was recorded 40 kilometers west of Tirana and 24 kilometers from Durres.