3 efektivë dhe 2 të paraburgosur rezultojnë pozitivë me COVID në paraburgimin e Elbasanit.
Efektivët po qëndrojnë në banesa dhe po kurohen, ndërsa dy të paraburgosurit janë dërguar në burgun e Lezhës në qendrën e trajtimit të sëmurëve me COVID në burgje.

Testit i janë nënshtruar edhe të burgosur të tjerë dhe administrata e burgut.

3 effectives and 2 detainees test positive with COVID in the Elbasan detention center.
The officers are staying in the apartments and are being treated, while the two pre-detainees have been sent to Lezha prison to the COVID treatment center in prisons.

Other prisoners and the prison administration also underwent the test.