Një aksident i trefishtë ka ndodhur në autostradën Tiranë-Durrës, duke lënë të plagosur dy persona. Përplasja fillestare ka ndodhur mes dy makinave, ku një mjeti tip “Benz” i ka rënë nga pas makinës tip “Opel” duke shkaktuar dëme të mëdha materiale në të dyja mjetet. Nga pamjet e siguruara nga Report Tv të dy makinat janë bërë shoshë. Është dashur ndërhyrja e zjarrfikësve për të hapur dyert e makinave të aksidentuara.

Pas përplasjes, makina “Opel” është rrotulluar në rrugë duke përfshirë në aksident edhe një fugon. Nga përplasja kanë mbetur të plagosur 2 persona që udhëtonin me makinë tip “Opel”. Të plagosurit janë dërguar për mjekim në Spiralin e Durrësit dhe ndodhej jashtë rreziku për jetën.

Policia ndodhen në vendin e ngjarje spër zbardhjen e plotë të aksidentit.

A triple accident occurred on the Tirana-Durrës highway, leaving two people injured. The initial collision took place between two cars, where a “Benz” type vehicle fell from behind the “Opel” type vehicle, causing great material damage to both vehicles. From the footage provided by Report Tv both cars have been sifted. It took the intervention of firefighters to open the doors of the crashed cars.

After the collision, the “Opel” car rolled on the road, including a van in the accident. Two people traveling in an “Opel” car were injured in the collision. The wounded were sent for treatment to the Durrës Spiral and were out of danger for life.

Police are at the scene to fully clarify the accident.