Janë proceduar penalisht 3 persona të cilët mësohet të kenë qenë vëzhgues të partive politike, gjatë procesit të numërimit në shkollën ‘1 Maji’, në Tiranë.

Është vendosur procedimi i penal për veprën penale “Plagosja e lehtë me dashje”, për shtetasit:
J. M., 26 vjeç, O. L., 29 vjeç dhe A. D., 35 vjeç.

Ky vendim u ndërmor pas sherrit të ndohur mbrëmjen e djeshme në ambientet e shkollës ‘1 Maji1 gjatë procesit të numërimit.
Materialet procedurale do t’i kalojnë Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, për veprime të mëtejshme hetimore.

Njoftimi i Plotë

Specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Nr. 1 filluan procedimin penal, për veprën penale “Plagosja e lehtë me dashje”, për shtetasit:

J. M., 26 vjeç, O. L., 29 vjeç dhe A. D., 35 vjeç, të tre me detyrë vëzhgues në VNV nr. 30, te shkolla “1 Maji”.

Procedimi penal ndaj këtyre shtetasve filloi pasi mbrëmjen e djeshme janë konfliktuar fizikisht me njëri-tjetrin, për radhën e qëndrimit para monitorëve ku bëhet numërimi i votave.

Materialet procedurale do t’i kalojnë Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, për veprime të mëtejshme hetimore.

3 persons have been prosecuted who are said to have been observers of political parties, during the counting process in the school ‘1 Maji’, in Tirana.

Criminal proceedings have been instituted for the criminal offense of “Intentionally inflicting minor injuries” on citizens:
J. M., 26, O. L., 29, and A. D., 35.

This decision was taken after the quarrel that took place last night at the school premises ‘1 Maji1 during the counting process.
The procedural materials will be forwarded to the Prosecution at the Court of First Instance in Tirana, for further investigative actions.

Full Notice

Crime Investigation Specialists at the Police Commissariat no. 1 initiated criminal proceedings, for the criminal offense “Intentionally inflicting minor injuries”, for citizens:

J. M., 26 years old, O. L., 29 years old and A. D., 35 years old, all three with observation duty in BCC no. 30, at the “1 Maji” school.

The criminal proceedings against these citizens started after last night they had a physical conflict with each other, for the queue in front of the monitors where the counting of votes takes place.

The procedural materials will be forwarded to the Prosecution at the Court of First Instance in Tirana, for further investigative actions.