Tre persona të paidentifikuar kanë tentuar të vjedhin një banesë në Kavajë ku janë diktuar nga familjarët dhe i kanë lënduar këta të fundit. Konkretisht ngjarja ka ndodhur mbrëmjen e sotme ku tre persona kanë tentuar të grabisnin banesën e shtetasit me iniciale B.G 70 vjeç në fshatin Karpen të Krujës por janë diktuar dhe kanë hasur në rezistencën e familjarëve, ku për pasojë është lënduar një i mitur me inicialet A. G, 13 vjeç dhe një grua R. G., 47 vjeçe, që u dërguan drejt spitalit ku ndodhen jashtë rrezikut për jetën.

Tre grabitësit u larguan me shpejtësi nga vendngjarja duke mos kryer vjedhjen në këtë banesë.

Në vendin e ngjarjes kanë shkuar forcat e policisë, ku po vijojnë punën me shërbimet e shtruara për krehjen e zonë në mënyrë që të kapen autorët.

Grupi hetimor nën drejtimin e Prokurorisë vijon punën për sigurimin e çdo prove që do ti shërbejnë zbardhjes së ngjarjes.

Njoftimi i policisë:

Kavajë/Informacion paraprak

Më datë 05.02.2021, rreth orës 20:00, në fshatin Karpen, në Kavajë dyshohet se tre persona ende të paidentifikuar kanë tentuar të vjedhin në banesën e shtetasit B. G., 70 vjeç, por janë diktuar dhe kanë hasur në rezistencën e familjarëve, ku për pasojë është lënduar shtetasi A. G, 13 vjeç dhe shtetasja R. G., 47 vjeçe, të cilët ndodhen në spital, jashtë rrezikut për jetën.

Autorët nuk ka mundur të realizojnë vjedhjen dhe janë larguar me shpejtësi.

Shërbimet e policisë me marrjen e njoftimit kanë shkuar menjëherë në vendngjarje dhe vijon me sherbimet e shtuara krehja e zonës për kapjen e autorëve.

Grupi hetimor nën drejtimin e Prokurorisë vijon punën për sigurimin e çdo prove që do ti shërbejnë zbardhjes së ngjarjes.

Three unidentified persons attempted to steal an apartment in Kavaja where they were dictated by family members and injured the latter. Specifically, the event took place tonight where three people tried to rob the apartment of a citizen with initials BG 70 years old in the village Karpen of Kruja but were dictated and encountered resistance from family members, where as a result a minor with the initials A. was injured. G, 13 years old and an RG woman, 47 years old, who were taken to the hospital where they are out of danger for life.

The three robbers quickly left the scene without committing theft in this apartment.

Police forces have gone to the scene, where they are continuing the work with the services paved for combing the area in order to catch the perpetrators.

The investigative group under the direction of the Prosecution continues to work to provide any evidence that will serve to clarify the event.

Police notification:

Kavaja / Preliminary information

On 05.02.2021, around 20:00, in the village of Karpen, in Kavaja, it is suspected that three still unidentified persons attempted to steal in the apartment of the citizen BG, 70 years old, but were dictated and encountered resistance from family members, where as a result, citizen A. G, 13 years old and citizen RG, 47 years old, who are in the hospital, out of danger for life, were injured.

The perpetrators could not carry out the theft and left quickly.

Upon receiving the notification, the police services immediately went to the scene and the combing of the area to catch the perpetrators continues with the increased services.

The investigative group under the direction of the Prosecution continues to work to provide any evidence that will serve to clarify the event.