Që nga fillimi i pandemisë në Elbasan janë konfirmuar pozitive 312 raste.

Covid ka prekur zyrtarë dhe qytetarë të thjeshtë, disa prej të cilëve e kanë humbur betejën.

Sot raportohet se edhe një pedagoge, në Fakultetin Ekonomik në qytetin e Elbasanit, ka rezultuar pozitive me COVID-19.

Kësisoj edhe pedagogë të tjerë të këtij fakulteti kanë bërë tamponin dhe janë vetëizoluar deri në pritje të rezultatit që do të konfirmojë nëse ata janë ose jo me Covid.

Since the beginning of the pandemic in Elbasan, 312 positive cases have been confirmed.

Covid has affected officials and ordinary citizens, some of whom have lost the battle.

Today it is reported that a lecturer at the Faculty of Economics in the city of Elbasan, has tested positive for COVID-19.

Thus, other professors of this faculty have done the tampon and have isolated themselves until waiting for the result that will confirm whether or not they are with Covid.