Lëkundje të forta tërmeti me magnitudë 4.2 të shkallës Rihter janë ndjerë pasditen e sotme në vendin tonë. Epiqendra ishte në 3 km pranë Lezhës, ndërsa thellësia e tërmetit ishte 10 km.

Fatmirësisht nuk është raportuar për dëme, ndërkohë që dy ditë më parë, në vendin tonë u raportua për lëkundje tërmeti në Detin Adriatik.

Lëkundjet ishin me magnitudë 3.5 të shkallës rihter dhe epiqendra ishte 24 km në veriperëndim të Durrësit. Ndërsa thellësia e këtij tërmeti ishte 5 km

Strong tremors with a magnitude of 4.2 on the Richter scale were felt this afternoon in our country. The epicenter was 3 km near Lezha, while the depth of the earthquake was 10 km.

Fortunately, no damage was reported, while two days ago, an earthquake was reported in our country in the Adriatic Sea.

The tremors had a magnitude of 3.5 on the Richter scale and the epicenter was 24 km northwest of Durres. While the depth of this earthquake was 5 km.