Gjykata e shkallës së parë në Elbasan “futet” në karantinë kjo pasi 4 punonjëse të sekretarisë kanë rezultuar pozitiv me COVID-19, më konkretisht kancelarja, përgjegjësja e zyrës me qytetarët dhe 2 sekretare. 3 gjyqtarë janë karantinuar pas zbulimit të 4 rasteve të sotme. Gjykata do të qëndrojnë e mbyllur për të paktën dy javë.

Mes 14 rasteve që u zbuluan sot në Elbasan, 8 ishin mësues, 2 punonjës të Drejtorisë së Policisë në Elbasan dhe 4 punonjëse të gjykatës duke u përhapur frikshëm në institucione.

Ora 20:34
Rritet bilanci i mësuesve të prekur me COVID, konfirmohet pozitiv dhe 7 të tjerë në Elbasan
Bilanci i mësuesve të prekur me COVID-19 sa vjen dhe shtohet. Sot janë konfirmuar pozitiv 7 mësues. Një është regjistruar në Bashkinë e Cërrikut dhe 6 të tjerët në Elbasan.

Ora 20:05
Dy polic me COVID në Elbasan, efektivi i forcave ‘Shqiponja’ dërgohet në Tiranë
Dy efektivë policie janë konfirmuar pozitiv me COVID-19 në qytetin e Elbasanit.Janë infektuar me koronavirus një oficer policie dhe një efektiv i forcave ‘Shqiponja’. Gjendja shëndetësore e këtij të fundit është paraqitur më e rëndë, e për pasojë mësohet se është dërguar në spital në Tiranë.

The court of first instance in Elbasan “enters” the quarantine because 4 employees of the secretariat have tested positive for COVID-19, more specifically the chancellor, the head of the office with the citizens and 2 secretaries. The court will remain closed for at least two weeks.

Time 20:34
The balance of teachers affected by COVID increases, confirmed positive and 7 others in Elbasan
The balance of teachers affected by COVID-19 is increasing. Today 7 teachers have been confirmed positive. One is registered in the Municipality of Cërrik and the other 6 in Elbasan.

Time 20:05
Two police officers with COVID in Elbasan, the ‘Eagle’ force is sent to Tirana
Two police officers were confirmed positive with COVID-19 in the city of Elbasan. A police officer and a member of the ‘Eagle’ forces were infected with coronavirus. The health condition of the latter is more serious, and as a result it is learned that he was sent to hospital in Tirana.