Elbasan

Vijon kontrollet nga Policia Rrugore në të gjitha akset rrugore urbane dhe rurale për të evidentuar dhe ndëshkuar shkelësit e Kodit Rrugor.

Si rezultat i këtyre kontrolleve , nga specialistët e Qarkullimit Rrugor në DVP Elbasan, u arrestuan në flagrancë shtetasit:

A.H., 28 vjeç, banues në Belsh, pasi është kapur nga shërbimet e Policisë duke drejtuar mjetin pa leje drejtimi.

A.P., 37 vjeç, banues në fshatin Bujqës, Elbasan, L.Gj., 50 vjeç, banues në fshatin Gjonme, Elbasan dhe B.M., 64 vjeç, banues në fshatin Gradisht, Belsh, arrestimi i këtye shtetasve u bë pasi janë kapur nga shërbimet e Policisë Rrugore duke drejtuar motoçikleta pa leje drejtimi.

Specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Elbasan, arrestuan në flagranc shtetasin:

A.B., 61 vjeç, banues në Elbasan, pasi ka përndjekur në mënyrë të vazhdueshme 34 – vjeçaren.

Matrialet hetimore i kaluan Prokurorisë Pranë Gjykatës së Shkallës Parë Elbasan, për veprime të mëtejshme.

Elbasan

Continues controls by the Traffic Police in all urban and rural road axes to identify and punish violators of the Traffic Code.

As a result of these controls, by the Traffic Specialists in DVP Elbasan, the following citizens were arrested in flagrante delicto:

A.H., 28 years old, resident in Belsh, after he was caught by the Police services driving the vehicle without a driving license.

AP, 37 years old, resident in the village of Bujqës, Elbasan, L.Gj., 50 years old, resident in the village of Gjonme, Elbasan and BM, 64 years old, resident in the village of Gradisht, Belsh, the arrest of these citizens was made after they were caught by the services of the Traffic Police driving motorcycles without a driving license.

Specialists for the Investigation of Crime in the Elbasan Police Commissariat, arrested in flagrante delicto the citizen:

A.B., 61 years old, resident in Elbasan, after continuously persecuting the 34-year-old.

The investigative materials were forwarded to the Prosecutor’s Office at the Court of First Instance in Elbasan, for further action.