Familja jep alarmin/ 40-vjeçari i zhdukur prej 4 ditësh. U konfliktua një vit më parë për guroren

Humbet kontaktet me familjen një 40-vjeçar nga Lepenica e Vlorës. Ermal Ngucaj, 40-vjeç prej 4 ditësh nuk ka asnjë kontakt me familjen.

Ndërsa familjarët kanë denoncuar sot zhdukjen e tij. Makina e 40 vjecarit është gjetur në fshatin Mavrovë të Vlorës. Familja dyshon se ai mund të jetë rrëmbyer.

Në foto shihet Ermal Ngucaj, tashmë i zhdukur në rrethana të paqarta.

Raportohet se Ngucaj është me precedent penal dhe se vetëm një vit më parë ka dalë nga burgu.

Në fakt një vit më parë 40-vjeçari, u përfshi në një konflikt për një biznes gurore në Lepenicë.

Ai u akuzua nga një djalë 19-vjeçar nga fshati Kotë e Vlorës, Paolo Durmishaj se e kishte aksidentuar me makinë ku si pasojë i riu mbeti i plagosur.

Paulo Durmishaj asokohe rrëfeu se konflikti për biznesin e gurores vazhdonte prej 4 vitesh.

A 40-year-old man from Lepenica, Vlora, loses contact with his family. Ermal Ngucaj, 40, has not had any contact with his family for 4 days.

While family members have denounced his disappearance today. The car of the 40-year-old was found in the village of Mavrovo in Vlora. The family suspects he may have been abducted.

The photo shows Ermal Ngucaj, already missing under unclear circumstances.

It is reported that Ngucaj has a criminal record and that he was released from prison only a year ago.

In fact, a year ago, the 40-year-old got involved in a conflict over a quarry business in Lepenica.

He was accused by a 19-year-old boy from the village of Kota of Vlora, Paolo Durmishaj that he had injured him with a car where as a result the young man was injured.

Paulo Durmishaj at that time confessed that the conflict over the quarry business had been going on for 4 years.