Një person është mbýtur në plazhin e Gjeneralit në Kavajë pasditen e sotme. Burimet pòlicore bëjnë me dije se 41-vjeçari u fut për t’u larë në det dhe për shkaqe që ende nuk dihen ka humbur trágjikisht jetën duke u mbýtur. Grupi hètimor ndodhet në vendngjarje dhe po punon për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes.

Njoftimi i plotë i pòlicisë: Kavajë/Informacion paraprak

Më datë 05.09.2020, rreth orës 17:20, tek plazhi i Gjeneralit, në Kavajë, shtetasi E.M.,41 vjeç, banues në Tiranë, dýshohet se është mbýtur duke u larë në det, e për pasojë ka ndërruar jetë.

Grupi hètimor ndodhet në vendngjarje dhe po punon për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes.

 

A person was detained on the beach of General in Kavaja this afternoon. Police sources suggest that the 41-year-old went to bathe in the sea and for reasons that are still unknown, he tragically lost his life while staying. The investigation team is at the scene and is working to clarify the circumstances of the event.

Full police notification: Kavaja / Preliminary information

On 05.09.2020, around 17:20, at the General’s beach, in Kavaja, the citizen E.M., 41 years old, resident in Tirana, is suspected to have been bathed in the sea, and as a result he passed away.

The investigation team is at the scene and is working to clarify the circumstances of the event.