Ka shkuar në 42 persona numri i të lënduarve nga shpërthimi i një bombole gazi brenda një restoranti në Ferizaj, në Kosovë.

Kryetari i Komunës së Ferizaj Agim Veliu, ka vizituar të plagosur në spital. Nëpërmjet një statusi në rrjetin social “Facebook” , e ka konsideruar fatal shpërthimin e ndodhur, ndërsa i uron shërim të shpejtë të plagosurve.

Reagimi:

Të tmerrshme, pamjet nga shpërthimi i fuqishëm i pasdites së sotme në njërin nga restaurantet në kompleksin “Village” në Ferizaj.

Ekipet emergjente komunale, si zjarrfikësit, ekipet e emergjencës shëndetësore, policia dhe kompetentët tjerë dolën menjëherë në vendngjarje.

Uroj të mos shënohet asnjë viktimë e gjithashtu gjatë vizitës që i bëra, i urova shërim të shpejt gjithë të lënduarve.

Faleminderit mjekëve dhe infermierëve të QKMF-së dhe Spitalit të Përgjithshëm që me përpjekje mbinjerëzore po japin gjithçka nga vetja për ta mbrojtur shëndetin e të lënduarve.

The number of injured from the explosion of a gas cylinder inside a restaurant in Ferizaj, Kosovo, has reached 42 people.

The Mayor of Ferizaj, Agim Veliu, visited the injured in the hospital. Through a status on the social network “Facebook”, he considered the explosion fatal, while wishing a speedy recovery to the injured.

response:

Terrible, the images from the powerful explosion of this afternoon in one of the restaurants in the complex “Village” in Ferizaj.

Municipal emergency teams, such as firefighters, health emergency teams, police and other authorities immediately went to the scene.

I wish no casualties were recorded and also during the visit I made, I wished a speedy recovery to all the injured.

Thank you to the doctors and nurses of QKMF and the General Hospital who with superhuman efforts are doing their best to protect the health of the injured.