Prokuroria e Tiranës ka sekuestruar 5 milionë euro pasuri të personave të dënuar për trafik droge.

Mësohet se aksioni është udhëhequr nga Prokuroria e Tiranës dhe nuk bëhet me dije ende se kush janë personat të cilëve u është sekuestruar pasuria.

Organet ligjzbatuese në vend nuk kanë dhënë një reagim zyrtar në lidhje me këtë aksion dhe janë munduar ta kryejnë larg vëmendjes mediatike.

The Tirana Prosecutor’s Office has seized 5 million euros in assets of persons convicted of drug trafficking.

It is learned that the action was led by the Tirana Prosecutor’s Office and it is not yet known who are the persons whose property was seized.

Law enforcement agencies in the country have not given an official reaction to this action and have tried to carry it out away from media attention.