Detaje të reja kanë dalë në dritë nga ekzekutimi i vëllait të Talo Çelës, Bujar Çela.
Kanë qenë tre persona, të veshur me uniformë policie që kanë hyrë në lokal dhe kanë ekzekutuar me armë zjarri Bujar Çelën, teksa po pinte kafenë e mëngjesit.

Policia ka ngritur pika kontrolli në hyrje-dalje të qytetit të Elbasanit.

Mësohet se zona është e monitoruar me kamera, për shkak se aty pranë janë tre karburante, të cilat mund të ndihmojnë në zbardhjen e të gjithë dinamikës së ngjarjes.

New details have come to light from the execution of Talo Çela’s brother, Bujar Çela.
There were three people, wearing police uniforms, who entered the bar and executed Bujar Çela with a firearm, while he was drinking his morning coffee.

Police have set up checkpoints at the entrance-exit of the city of Elbasan.

It is learned that the area is monitored by cameras, because there are three fuels nearby, which can help clarify the whole dynamics of the event.