Greqia vijon që të ketë një numër të lartë të rasteve të reja me koronavirus, të konfirmuara në 24 orë.

Sipas statistikave të 24 orëve të fundit rezulton se janë konfirmuar pozitiv me Covid, 3 227 raste të reja dhe kanë humbur jetën 59 persona.

Nga fillimi i pandemisë e deri më tani numri i përgjithshëm i të infektuarve me Covid në Greqi ka shkuar në 85 261 persona mes të cilëve kanë humbur jetën 1 347.

Autoritetet mjekësore bëjnë me dije se nga këto raste 4725 (5.5%) konsiderohen të lidhura me udhëtimet nga jashtë dhe 21605 (25.3%) kanë të bëjnë me një rast tashmë të njohur

Greece continues to have a high number of new coronavirus cases, confirmed in 24 hours.

According to the statistics of the last 24 hours, it turns out that 3,227 new cases have been confirmed positively with Covid and 59 people have lost their lives.

From the beginning of the pandemic until now, the total number of people infected with Covid in Greece has reached 85,261 people, among whom 1,347 have lost their lives.

Medical authorities suggest that of these cases 4725 (5.5%) are considered related to foreign travel and 21605 (25.3%) relate to an already known case