Një tërmet me magnitutë 6.4 i shkallës Rihter ka rënë në shkretëtirën e Nevadës sot në mëngjes. Informacioni bëhet me dije nga United States Geological Survey.

Tërmeti, ra rreth orës 04:05 dhe u përqendrua rreth 120 milje në juglindje të Liqenit Tahoe, thanë USGS.

Tërmeti u pasua nga goditje të shumta pas duke përfshirë dy të tjera po ashtu të forta me magnitutë 5.4 ballë të shkallës Rihter, sipas USGS.

Tërmeti është ndjerë edhe në Carolinën e Veriut.

A magnitude 6.4 earthquake shook the Nevada desert this morning. The information is provided by the United States Geological Survey.

The quake struck at around 4:05 a.m. and centered about 120 miles southeast of Lake Tahoe, USGS said.

The quake was followed by multiple aftershocks, including two others measuring 5.4 on the Richter scale, according to the USGS.

The quake was also felt in North Carolina.