Një 60 vjeçar u árrèstua një ditë më parë në Golem pasi dyshohet se ngácmoi s*ksualisht një vajzë 13-vjeçare. Ai tentoi të jòshtè një vajzë të mitur dhe dyshohet se e ka prekur në vendet íntíme.

Vajza dhe i dyshuari ábùzuès, ndodheshin në plazhin e Golemit për pushime, ndërsa mësohet se janë të dy nga Tirana. Dyshohet se ai ka ngácmùar me fjalë vajzën, dhe më pas ka kaluar edhe në veprime, duke e prèkur të miturën në pjesët íntíme.

Pas këtyre veprimeve prindërit e vajzës kanë denòncùar 60-vjeçarin për ngácmim s*ksual.

60-vjeçari nuk ka pranuar përballë oficerëve të Policisë se ka ngácmuar 13-vjeçaren. Në dëshminë e tij në komisariat u shpreh: “Nuk e kam prekur. Unë e njoh prej kohësh, se jetojmë në të njëjtin vend kur vijmë me pushime, nuk është e vërtetë që e kam prekur vajzën apo të kem pasur tendencë për këto veprime.”

Ishin prindërit e vajzës që e kanë denòncuar 60-vjeçarin për ngácmím s*ksual, ndërsa e mitura ka dëshmuar se ai e ka ngácmùar dhe e ka prekur në vende íntíme.

A 60-year-old man was arrested the day before in Golem after he allegedly sexually harassed a 13-year-old girl. He tried to be a minor girl and is suspected of touching her in intimate places.

The girl and the suspect ábùzuès, were on the beach of Golem for vacation, while it is learned that they are both from Tirana. It is suspected that he verbally harassed the girl, and then went into action, touching the minor in the inner parts.

Following these actions, the girl’s parents denounced the 60-year-old for sexual harassment.

The 60-year-old did not admit in front of the police officers that he harassed the 13-year-old. In his testimony at the police station, he said: “I did not touch him. I have known for a long time that we live in the same place when we come on vacation, it is not true that I touched the girl or that I had a tendency for these actions. ”

It was the girl’s parents who denounced the 60-year-old for sexual harassment, while the minor testified that he harassed her and touched her in private places.