Zbulohen detaje të reja nga vrasja e dy motrave paraditen e 31 dhjetorit 2020.

Sipas burimeve nga grupi hetimor Ademi kishte pasur marrëdhënie jashtëmartesore me të dy motrat. Shumë vite më parë kishte qenë e lidhur me Kristinën pas ndarjes ishte lidhur me motrën tjetër, Zhaneta.

Bashkëshortja e Ademit në deklaratën e saj para grupit hetimor është shprehur se e ka ditur tradhëtinë por për të mbajtur familjen të bashkuar ka heshtur madje ka bërë mikesha dy motrat. Ajo ka shtuar se ka patur hyrje dhe dalje familjare me ta, madje edhe kanë udhëtuar së bashku.

Përparim Ademi, para gjyqtarit Gend Hoxha, ka pretenduar se ka një fëmijë me njërën prej motrave, por që nuk e ka regjistruar në emrin e tij, raporton gazetari i Ora News, Besar Bajraktaraj.

Si ndodhi ngjarja

Përparim Ademi, para se të ngjitej në apartament, ka marrë njërin nga fëmijët që po luante poshtë pallatit duke e përdorur si karrem për të hyrë brenda. Dy motrat Kristina Bardhi dhe Zhaneta Metani kanë qenë duke ngrënë bukë. Në momentin që është hapur dera dhe motrat kanë parë që është ai, kanë tentuar të mbyllin derën. Menjëherë 59-vjeçari Përparim Ademi ka hapur zjarr, fillimisht në derë dhe pastaj në drejtim të motrave, të cilat kanë qenë të shtrira.

Lexo dhe: Si perdori një fëmijë të lagjes si karrem

Në vendin e ngjarjes janë gjetur 26 gëzhoja plumbash, ndërsa vetëm 5 prej tyre kanë qëlluar motrat Bardhi e Metani. Pasi ka kryer krimin, 59-vjeçari ka qëlluar nëpër muret e banesës, më pas ka lënë armën tip automatik kinez dhe është larguar nga vendi i ngjarjes. Automatiku është gjetur karikatori bosh, të cilin e ka zbrazur në trupat e viktimave dhe në banesën e tyre.

Avokati: Eshte penduar
Gjykata Penale e Tiranës i dha sot masën e sigurisë “Arrest me burg” për akuzën “vrasje për shkak të marrëdhënieve familjare”

Ndërkohë avokati ka pretenduar se klienti I tij është penduar për krimin dhe është në gjëndje të rëndë shëndetësore dhe psikologjike.

New details are revealed from the murder of two sisters on the morning of December 31, 2020.

According to sources from the investigative group, Ademi had an extramarital affair with both sisters. Many years ago he had been related to Kristina after the separation was related to his other sister, Zhaneta.

Adem’s wife in her statement before the investigative group said that she knew the betrayal but in order to keep the family together she kept silent and even made friends with the two sisters. She added that there have been family entrances and exits with them, they have even traveled together.

Përparim Ademi, before Judge Gend Hoxha, claimed that he has a child with one of the sisters, but that he did not register it in his name, reports the journalist of Ora News, Besar Bajraktaraj.

How the event happened

Përparim Ademi, before going up to the apartment, took one of the children who was playing under the palace using it as bait to get inside. Two sisters Kristina Bardhi and Zhaneta Metani have been eating bread. The moment the door opened and the sisters saw who he was, they tried to close the door. Immediately 59-year-old Përparim Ademi opened fire, first on the door and then in the direction of the sisters, who were lying down.

Read also: How he used a neighborhood kid as bait

26 bullet casings were found at the scene, while only 5 of them shot the sisters Bardhi and Metani. After committing the crime, the 59-year-old shot through the walls of the apartment, then left the Chinese automatic weapon and left the scene. The automatic caricature was found empty, which he emptied into the bodies of the victims and their apartment.

Lawyer: He regretted it
The Criminal Court of Tirana today gave the security measure “Prison arrest” for the charge “murder due to family relations”

Meanwhile, the lawyer claimed that his client has repented of the crime and is in serious health and psychological condition.