Rezultojnë pozitiv për koronavirus 7 mësues të Shkollës 9-vjeçare “Sotir Gura” në Korçë.

Mësohet se disa mësuesve të tjerë të kësaj shkolle, iu është marrë tamponi, dhe deri në rezultatin e tyre ata do të qëndrojnë të vetëizoluar.

Siç raporton gazetarja Ledjona Xheladinaj për abcnews.al, një prej të infektuarve është edhe drejtori i kësaj shkolle, ndërsa është njoftuar se nesër nuk do të zhvillohet mësim, pasi gjithë godina do ti nënshtrohet dezinfektimit.

Gjate 24 orëve të fundit Ministria e Shëndetësisë raportoi për 11 raste pozitive me Covid-19 në Korçë

7 teachers of the 9-year school “Sotir Gura” in Korça are positive for coronavirus.

It is learned that some other teachers of this school have been deprived of tampons, and until their result they will remain self-isolated.

As journalist Ledjona Xheladinaj reports for abcnews.al, one of the infected is the director of this school, while it was announced that no lessons will be held tomorrow, as the whole building will be subject to disinfection.

During the last 24 hours, the Ministry of Health reported 11 positive cases of Covid-19 in Korça