Detaje të reja kanë dalë në dritë nga vrasja e Regis Runajt në Elbasan, që ndodhi disa javë më parë pramë varrezave të qytetit.

Mësohet se vrasësit u tradhtuan nga ADN e viktimës. Nga hetimet rezulton se Runaj po ecte në motor me Xhuljo Hoxhaj.

Kur janë afruar tek varrezat, ekzekutori i ka kërkuar Runajt të ndalonte shpejtësinë dhe e ka goditur me thikë pas shpine. Pastaj e ka goditur dhe 26 herë të tjera.

Ndonëse motorrin e ka larë në lavazh, gjurmët e gjakut të viktimës janë gjetur aty.

Në lidhje me vrasjen e Emiljano Ramazanit dy të dyshuarit Xhuljo Hoxhaj dhe Euglen Halilaj shfaqen në kamera sigurie tek palestra e viktimës 3- 4 ditë përpara ngjarjes. Ata mendohet se kanë informuar më pas ekzekutorin. Të dy shfaqen ne kamera përballë shtëpisë së Ramazanit.

A serious event occurred this afternoon in neighborhood 13 in Durrës, where a 10-year-old child drowned.

It is learned that the child was bathing in a pool, at the moment he drowned, and died, without being transported to the hospital yet.

“On 12.08.2020, around 12:40, in the neighborhood no. 13, Plazh, Durrës, the Kosovar citizen E.T., 10 years old, is suspected to have drowned while washing in the pool, and as a result he died.

The investigative group is at the scene and is working to uncover the event “, announced the blues of Durrës.