Një 20-vjeçare ka humbur jetën në fatkeqësinë automobilistike, pasi me veturën e saj ka dalur nga rruga.

Sipas të dhënave të MPB, fatkeqësia ka ndodhur sot rreth ora 7:15 të mëngjesit në autostradën Miladinovci-Shtip në vendin e quajtur Ura Erçelike”

S.M. nga fshati Kadrifakovë i Shën Nikollës, me veturë Wosfagen Polo ka humbur kontrollin dhe ka dalur nga rruga.

Vajza me lëndime të rënda është dërguar në spital në Shtip ku edhe ka ndruar jetë.

A 20-year-old woman lost her life in a car accident, after she went off the road with her car.

According to the data of the Ministry of Interior, the accident happened today around 7:15 in the morning on the Miladinovci-Stip highway in the place called Ura Erçelike ”

S.M. from the village of Kadrifakovo in St. Nicholas, in a Wosfagen Polo lost control and went off the road.

The girl with serious injuries was sent to the hospital in Stip where she died.