Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Karolinë e Veriut ku një shprepje aksidentale e armës i mori jetën një 25-vjeçareje dhe djali i saj i vogël mbeti i plagosur.

Ajo ishte nëna e pesë fëmijëve dhe në momëntin e aksidentit të gjithë ndodheshin në apartament.

Nga informacionet e bëra publike nga Policia thueht se gruaja u qëllua pa dashje pasi fëmijët e saj gjetën armën brenda çantës.

Fëmija i saj më i vogël gjithashtu mbeti i plagosur ku menjëherë u dërgua për në qendrën spitalore dhe është jashtë rrezikut për jetën.

A serious incident has occurred in North Carolina where an accidental gunshot wound took the life of a 25-year-old and her young son was injured.

She was the mother of five children and at the time of the accident everyone was in the apartment.

According to the information made public by the Police, the woman was shot unintentionally after her children found the weapon inside the bag.

Her youngest child also remained injured where she was immediately taken to the hospital center and is out of danger for life.