Është ndarë nga jeta si pasojë e Covid 19, një 28 vjeçar nga Shkodra, i cili ishte me profesion elektriçist. Mësohet se i riu që ka humbur jetën është Anton Çuni, ndërsa lajmi është konfirmuar dhe nga ana e OSHEE-së në Shkodër.

Njoftimi i OSHEE-së:

Virusi nuk njeh moshë, aq më tepër profesion… Padrejtësisht i mori jetën kolegut tonë, elektricistit 28-vjeçar, Anton Çuni. Me hidhërim të madh, të pikëlluar, i shprehim ngushellime të sinqerta familjes, të afërme dhe miqve. U prehtë në paqe.

Ndërkohë që mëngjesin e sotëm është ndarë nga jeta në spitalin Shefqet Ndroqi, Anibal Byberi, i cili ishte shtruar mbrëmjen e djeshme me urgjencë, dhe kishte përfunduar në intubim.

“Pas rëndimit të gjendjes shëndetësore, mjeku Byberi është paraqitur në Urgjencën e Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi”, ku pavarësisht ndihmës së menjëhershme të ofruar nga stafi mjekësor, fatkeqësisht nuk ka mundur të mbijetojë si pasojë e insuficencës së rëndë respiratore”.

Ministria thekson se mjeku Anibal Byberi vuante nga psoriasis, një sëmundje lëkure dhe obeziteti.

“Pas shumë vitesh punë në vendlindjen e tij, ka punuar për disa kohë si mjek në burgun 302, ndërsa aktualisht nuk ishte në punë, ndërsa këto ditë do të konkuronte në portalin “Mjekë për Shqipërinë”.

He passed away as a result of Covid 19, a 28-year-old from Shkodra, who was an electrician by profession. It is learned that the young man who lost his life is Anton Çuni, while the news has been confirmed by OSHEE in Shkodra.

OSHEE notification:

The virus does not know age, much less profession mori Unjustly took the life of our colleague, 28-year-old electrician, Anton Çuni. With deep sorrow, we express our sincere condolences to our family, relatives and friends. Rest in peace.

While this morning, Anibal Byberi, who was hospitalized last night urgently, and ended up in intubation, passed away at Shefqet Ndroqi Hospital.

“After the aggravation of his health condition, Dr. Byberi was presented to the Emergency Department of the University Hospital” Shefqet Ndroqi “, where despite the immediate assistance provided by the medical staff, unfortunately he could not survive due to severe respiratory failure.”

The ministry notes that doctor Anibal Byberi suffered from psoriasis, a skin disease and obesity.

After many years of work in his hometown, he worked for some time as a doctor in prison 302, while currently he was not at work, while these days he would compete in the portal “Doctors for Albania”.