Një femër e moshës 31 vjeçare është gjetur e vdekur mbrëme rreth orës 21:00 në banesën e saj në Prishtinë.

Rastin e ka konfirmuar zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani, i cili ka dhënë detajet.

“Më datën 13.05.2020 në ora 21:00, Policia ka pranuar informatë për një person të gjinisë femërore pa shenja jete brenda në një banesë, e cila gjendet në Rrugën “Agim Ramadani” në Prishtinë”, ka thënë Kelani.

Sipas tij, njësia reaguese policore ka dalë në vend të ngjarjes, së bashku me ekipin mjekësor të cilët kanë konstatuar vdekjen e personit të gjinisë femërore, rreth 31 vjeçare.

“Në vend të ngjarjes kanë dalë hetuesit dhe njësia e forenzikes”, tha Kelani.

Policia sakaq po heton për të zbadhur shkaqet e vdekjes së saj, nëse bëhet fjalë për vrasje apo vetëvrasje.

A 31-year-old woman was found dead inside her apartment in Pristina at around 21:00.

The case was confirmed by the spokesperson of the Kosovo Police, Baki Kelani, who provided the details.

“On 13.05.2020 at 21:00, the Police received information about a female person without signs of life inside an apartment, which is located on the street” Agim Ramadani “in Pristina,” said Kelani.

According to him, the police response unit came to the scene, together with the medical team who found the death of a 31-year-old female.

“Investigators and the forensic unit came to the scene,” Kelani said.

Police are already investigating the cause of her death, whether it was murder or suicide.