Një fëmijë i vogël 4 vjeç kishte mbyllur derën e shtëpisë nga brenda, ndërkohë që prindërit nuk ndodheshin në shtëpi.

Një fëmijë i vogël 4 vjeç kishte mbyllur derën e shtëpisë nga brenda, ndërkohë që prindërit nuk ndodheshin në shtëpi.

Ngjarja ka ndodhur në lagjen “11 Janari” në Gjirokastër. Fëmija ndodhej në katin e 6 të banesës dhe prindërit nuk kanë gjetur zgjidhje tjetër përveç se të telefononin zjarrfikësen.

Ata kanë mbërritur menjëherë në vendngjarje dhe kanë bërë të mundur nxjerrjen e fëmijës pas derës së kyçur.

Zjarrfikësit zbritën me litar nga një kat më lartë për të hyrë në ballkonin e shtëpisë ku ishte fëmija.

A small 4-year-old child had locked the door of the house from the inside while the parents were not at home.

A small 4-year-old child had locked the door of the house from the inside while the parents were not at home.

The event took place in the neighborhood “January 11” in Gjirokastra. The child was on the 6th floor of the apartment and the parents had no choice but to call the fire department.

They immediately arrived at the scene and made it possible to pull the child out behind the locked door.

Firefighters descended by rope from a floor above to enter the balcony of the house where the child was.