Vritet me armë zjarri një shtetas në Vlorë. Viktima është Gentjan Qarri. Megjithëse u dërgua në spital, ai nuk mundi ti mbijetojë plagëve.

Policia njofton se ishte ora rreth 18:16 kur ai u qëllua në rrethana ende të paqarta në lagjen “29 Nëntori”, në afërsi të Bibliotekës. 40-vjeçari ishte duke ecur në këmbë në momentin që u qëllua nga një makinë në lëvizje.

Pavarësisht se u dërgua me shpejtësi në spital, 40-vjeçari ndërroi jetë. Shërbimet e policisë kanë mbërritur menjëherë në vendngjarje ku është rrethuar zona dhe janë ngritur pika kontrolli në hyrje dhe në dalje të qytetit dhe përgjatë rrugëve që lidhin njësitë administrative me qëllim kapjen e autorit.

Grupi hetimor po vijon punën për sekuestrimin e çdo prove materiale që do t’i shërbej zbardhjes së ngjarjes dhe identifikimit të autorit/ve.

Vlorë/ Informacion paraprak

Më datë 06.02.2021, rreth orës 18:16, në lagjen “29 Nëntori”, në afërsi të Bibliotekës të qytetit është plagosur me armë zjarri, në rrethana ende të paqarta shtetasi G. Q., rreth 40 vjec, i cili si pasojë e plagëve të marra ka ndërruar jetë në spitalin e Vlorës.

Shërbimet e Policisë kanë mbërritur menjëherë në vendgjarje ku është rrethuar zona dhe janë ngritur pika kontrolli në hyrje dhe në dalje të qytetit dhe përgjatë rrugëve që lidhin njësitë administrative me qëllim kapjen e autorit.

Grupi hetimor po vijon punën për sekuestrimin e çdo prove materiale që do ti shërbej zbardhjes së ngjarjes dhe identifikimit të autorit/ve.

A citizen is killed with a firearm in Vlora. The victim is Gentjan Qarri. Although he was taken to hospital, he could not survive the injuries.

Police report that it was around 18:16 when he was shot in still unclear circumstances in the “29 Nëntori” neighborhood, near the Library. The 40-year-old was walking when he was shot by a moving car.

Despite being rushed to hospital, the 40-year-old died. Police services immediately arrived at the scene where the area was cordoned off and checkpoints were set up at the entrance and exit of the city and along the roads connecting the administrative units in order to catch the perpetrator.

The investigative group is continuing the work for the seizure of any material evidence that will serve to clarify the event and identify the perpetrator / s.

Vlora / Preliminary information

On 06.02.2021, around 18:16, in the neighborhood “29 Nëntori”, near the City Library, a citizen GQ, about 40 years old, was wounded with a firearm, in still unclear circumstances, who as a result of the wounds of received died in the hospital of Vlora.

Police services immediately arrived at the scene where the area was cordoned off and checkpoints were set up at the entrance and exit of the city and along the roads connecting the administrative units in order to catch the perpetrator.

The investigative group is continuing the work for the seizure of any material evidence that will serve to clarify the event and identify the perpetrator / s.