Një autoveture është përfshirë nga flakët ndërsa qarkullonte në aksin Elbasan-Tuneli i Krrabës-Tiranë.

Ngjarja ndodhi në vendin e quajtur Mamël rreth 1 km larg tunelit. Automjeti i llojit, tip “Benz Class” është mbuluar nga flakët rreth orës 12:45. Fatmirësisht drejtuesi i automjetit dhe dy personat e tjerë që ndodheshin në të, sapo kanë vënë re tymin dhe flakët që kishin “pushtuar” automjetin kanë ndalur dhe kanë dalë menjëherë duke u larguar dhjetëra metra prej vendit të ngjarjes. (foto iluestruese)

Ndërkohë është njoftuar shërbimi zjarrfikës për të ndërhyrë për shuarjen e flakëve që kanë përfshirë automjetin.

A car was engulfed in flames while circulating on the Elbasan-Krraba-Tirana Tunnel axis.

The incident took place in a place called Mamël about 1 km away from the tunnel. The “Benz Class” type vehicle was covered by flames around 12:45. Fortunately, the driver of the vehicle and the two other people in it, as soon as they noticed the smoke and flames that had “occupied” the vehicle, stopped and immediately left, leaving tens of meters from the scene. (illustrative photo)

Meanwhile, the fire service was notified to intervene to extinguish the flames that involved the vehicle.