Një ngjarje e rëndë ka ndodhur pasditen e sotme në Lumin Vjosë. Një 30-vjeçar është mbytur pasi ishte futur për t’i larë.

Policia njofton se po punohet për gjetjen e trupit të tij si dhe zbardhjen e plotë të ngjarjes.

“Sot rreth orës 13:40, në fshatin Selishtë, duke u larë në lumin Vjosë, është mbytur shtetasi A.B., 30 vjeç, banues në Gorishovë. Policia dhe polumbarët po punojnë për gjetjen e trupit të 30-vjeçarit.

Grupi hetimor po punon për zbardhjen e plotë të ngjarjes”, njofton policia.

Mbytet një fëmijë në ujërat e lumit Drin në afërsi të Luznisë . Ngjarja tragjike ka ndodhur pak minuta pasi u raportua një 30-vjeçar i mbytur në lumin Vjosë.

Burime bëjnë me dije se fëmija është nxjerrë nga uji pa shenja jete.

Ndërkohë ambulanca dhe grupi hetimor janë nisur drejt vendngjarjes, ndërsa nuk dihet mosha dhe identiteti i fëmijës.

 

A serious event occurred this afternoon on the Vjosa River. A 30-year-old man drowned after entering to wash them.

Police announce that they are working to find his body and fully uncover the event.

“Today around 13:40, in the village of Selishte, while bathing in the river Vjosa, the citizen A.B., 30 years old, resident in Gorishovo, drowned. Police and divers are working to find the body of the 30-year-old.

The investigative group is working for the full clarification of the event “, the police announces.

A child drowns in the waters of the Drin River near Luznia. The tragic event occurred minutes after a 30-year-old man was reported drowned in the Vjosa River.

Sources suggest that the child was pulled out of the water without signs of life.

Meanwhile, the ambulance and the investigation team have left for the scene, while the age and identity of the child are not known.