Një sulm i rëndë është shënuar pak minuta më parë në Tiranë.

Një qytetar me makinë ha hyrë në sheshin Skëndërbej dhe ka tentuar të shtypë kalimtarët.

Ai është neutralizuar nga qytetarët e rastit. Deri më tani, nuk dihet nëse ka të lënduar rëndë.

A serious attack was recorded a few minutes ago in Tirana.

A citizen drove into Skënderbej Square and tried to crush passers-by.

He has been neutralized by the citizens of the case. So far, it is not known if there are any serious injuries.