Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur gjatë natës në qytetin e Elbasanit.

Një shtetas është hedhur nga kati i shtati i një pallati, por në pamundësi për t’i dhënë ndihmë, një polic ka thyer xhamat e “Fast Food” që ndodhej në katin e parë.

Duke qene se biznesi është ngjitur me pallatin ka qenë e pamundur hyrja e policisë në ambjentet e pasme të biznesit ndaj ka detyruar policinë në gjendje emergjente te thyejë xhamat e biznesit për të hyrë.

Ende nuk dihet gjendja shëndetësore e personit dhe arsyet që e kanë çuar drejt aktit ekstrem.

Xhamat e këtij biznesi “Fast Food” në qytetin e Elbasanit, i cili ndodhet vetëm disa metër larg komisariatit të Policisë, janë thyer gjatë natës.

An unusual event happened during the night in the city of Elbasan.

A citizen was thrown from the seventh floor of a building, but unable to help, a police officer broke the windows of “Fast Food” located on the first floor.

As the business is adjacent to the palace, it was impossible for the police to enter the back of the business premises, so it forced the police in a state of emergency to break the windows of the business to enter.

The health condition of the person and the reasons that led him to the extreme act are still unknown.

The windows of this “Fast Food” business in the city of Elbasan, which is located only a few meters away from the Police Station, were broken during the night.