Një konflikt mes disa personave ka ndodhur në qytetin e Korçës. Policia raporton se ka arrestuar në flagrancë të shtetasit E. B., 30 vjeç, si edhe filluan procedimin penal në gjendje të lirë ndaj shtetasit R. Xh., 34 vjeç, banues në Podgorie.

Mbrëmjen e djeshme në fshatin Podgorie, gjatë një konflikti për motive të dobëta midis këtyre dy shtetasve, dyshohet se janë dëmtuar me sende të forta dhe mjete të mprehta ata si edhe vëllai i 34-vjeçarit, shtetasi D. Xh., të cilët ndodhen në Spitalin e Korçës, jashtë rrezikut për jetën.

Njoftimi i plotë: U konfliktuan dhe dëmtuan njëri-tjetrin me sende të forta dhe të mprehta, procedohen penalisht dy autorët e dyshuar të ngjarjes.

Njëri prej tyre vihet në pranga për veprën “Plagosja e rëndë me dashje” dhe tjetri procedohet për “Plagosje të lehtë me dashje”.

Specialistët për Hetimin e Krimeve në Komisariatin e Policisë Maliq, bënë arrestimin në flagrancë të shtetasit E. B., 30 vjeç, si edhe filluan procedimin penal në gjendje të lirë ndaj shtetasit R. Xh., 34 vjeç, banues në Podgorie.

Mbrëmjen e djeshme në fshatin Podgorie, gjatë një konflikti për motive të dobëta midis këtyre dy shtetasve, dyshohet se janë dëmtuar me sende të forta dhe mjete të mprehta ata si edhe vëllai i 34-vjeçarit, shtetasi D. Xh., të cilët ndodhen në Spitalin e Korçës, jashtë rrezikut për jetën.

Materialet i kaluan Prokurorisë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Korçë për veprime të mëtejshme.

A conflict between several people occurred in the city of Korça. Police report that they have arrested in flagrante delicto the citizen E. B., 30 years old, as well as started criminal proceedings in a state of freedom against the citizen R. Xh., 34 years old, resident in Podgorie.

Last night in the village of Podgorie, during a conflict for weak motives between these two citizens, it is suspected that they were damaged with strong objects and sharp tools, as well as the brother of the 34-year-old, citizen D. Xh., Who are in Korça Hospital, out of danger for life.

Full notification: Conflicted and harmed each other with strong and sharp objects, the two suspected perpetrators of the event are being prosecuted.

One of them is handcuffed for the offense “Intentionally inflicting grievous bodily harm” and the other is prosecuted for “Intentionally inflicting minor injuries”.

Specialists for the Investigation of Crimes at the Maliq Police Commissariat, made the arrest in flagrante delicto of the citizen E. B., 30 years old, as well as started the criminal proceedings in a state of freedom against the citizen R. Xh., 34 years old, resident in Podgorie.

Last night in the village of Podgorie, during a conflict for weak motives between these two citizens, it is suspected that they were damaged with strong objects and sharp tools, as well as the brother of the 34-year-old, citizen D. Xh., Who are in Korça Hospital, out of danger for life.

The materials were forwarded to the Prosecutor’s Office at the Korça Court of First Instance for further action.