Tek Piramida në Tiranë njoftohet të ketë rënë zjarr. Flakët kanë nisur rreth orës 18:15 ndërsa, për pasojë ka vetëm dëme materiale.

Zjarrfikësit kanë bërë të mundur fikjen e zjarrit.

Njoftimi

Tiranë/Informacion paraprak.

Më datë 21.11.2020, rreth orës 18:15, në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, ka rënë zjarr në ambientet e Piramidës, ku ka vetëm dëme materiale.

Sherbimet e zjarrfikseve ndodhen në vendngjarje dhe bënë të mundur fikjen e zjarrit.

Grupi hetimor dhe sherbimet e Policisë vijojnë për sqarimin e rrethanave të ngjarjes dhe përcaktimin e shkakut të rënies së zjarrit.

A fire has been reported at the Pyramid in Tirana. The flames started around 18:15 and as a result there is only material damage.

Firefighters have made it possible to extinguish the fire.

notice

Tirana / Preliminary information.

On 21.11.2020, around 18:15, on the boulevard “Dëshmorët e Kombit”, a fire broke out in the premises of the Pyramid, where there is only material damage.

Fire services are located at the scene and made it possible to extinguish the fire.

The investigation team and the police services continue to clarify the circumstances of the event and determine the cause of the fire.