Shpërthen zjarri në afërsi të një karburant në anë të rrugës Elbasan-Metalurgji.

Ngjarja ka ndodhur në orët e para të mëngjesit.

Në afërsi të karburantit Hyseni Oil ka shpërthyer një zjarr duke rrezikuar edhe bizneset në afërsi të të tij.

Në vendin e ngjarjes kanë shkuar disa automjete zjarrfikëse dhe policia.

Zjarrfikëset kanë disa orë që po punojnë për të fikur flakët. Por karburanti nuk lejon që zjarri të fiket.

Ende mbeten mister shkaqet e këtij zjarri.

Një grup hetimor po punon për zbardhjen e së vërtetës.

 

A fire broke out near a fuel station on the side of the Elbasan-Metallurgy road.

The incident happened in the early hours of the morning.

Hyseni Oil fuel has exploded in flames, endangering businesses near it.

Several fire trucks and police went to the scene.

Firefighters have several hours working to put out the flames. But the fuel does not allow the fire to be extinguished.

The causes of this fire are still a mystery.

An investigative team is working to uncover the truth.