Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Sarandë ditën e sotme.

Një ish-mesuese nga Gjirokastra Lida Dako, është gjetur e pajetë në banesën e saj.

Dyshohet se ish-mësuesja 72-vjeçare të ketë rreth një javë që ka ndërruar jetë për shkaqe natyrale.

Ngjarja ka ndodhur në lagjen nr.3 të Sarandës. Mësohet se ajo jetonte e vetme, pasi bashkeshorti i kishte ndërruar jetë disa vite më parë dhe nuk kishte fëmijë.
A serious event happened in Saranda today.

A former teacher from Gjirokastra, Lida Dako, was found dead in her apartment.

The 72-year-old former teacher is suspected to have died about a week ago due to natural causes.

The event took place in neighborhood no. 3 of Saranda. It is learned that she lived alone, as her husband had passed away a few years ago and she had no children.