Ka tre ditë që është zhdukur një 26 vjeçare nga Skenderaj. Informacionin e ka bërë të ditur vullnetari i njohur, tashmë hero, i cili angazhohet për kërkimin e personave të zhdukur, Ridvan Tahiri. Nëpërmes një postimi në facebook, Tahiri thotë se ajo është pushtuar nga djalli.

Postimi i Tahirit me të dhënat rreth kësaj të zhdukure:

Vemendje!

Person i zhdukur. Emri mbiemri: Egzona Islam Ferati Gjinia :Femer Data e lindjes:23/02/1994 Gjatsia:160 cm Pesha:60 kg Vendlindja: F. Qirez Komuna Skenderaj Gjendja fizike: E mir Gjendja Psiqike: E rekomanduar mir nga Doktoret.

Deklarata familjare:Me16/10/2020 reth ores 07 mengjes ka dal nga shtepia dhe nuk dihet asgje per vendodhjen e saj. Personi ne fjal ka dal edhe nje her,eshte gjetur ne nje pyll afer shtepis. Sipas familjarve vajza eshte e pushtuar nga ,,Xhinet”( djalli ) ne termin fetar.

Vullnetaret dhe grupi i kerkim shpetimit e pranojn kete rast per shqyrtim. Kerkojm mobilizim te Vullnetarve.

A 26-year-old woman from Skenderaj has been missing for three days. The information was made known by the well-known volunteer, now a hero, who is engaged in the search for missing persons, Ridvan Tahiri. Through a Facebook post, Tahiri says she is possessed by the devil.

Tahiri’s post with information about this missing person:

Attention!

Missing person. Name Surname: Egzona Islam Ferati Gender: Female Date of birth: 23/02/1994 Height: 160 cm Weight: 60 kg Place of birth: F. Qirez Skenderaj Commune Physical condition: Good Mental condition: Well recommended by Doctors.

Family statement: On 16/10/2012 around 07 o’clock in the morning she left home and nothing is known about her whereabouts. The person in question came out once more, he was found in a forest near the house. According to family members, the girl is possessed by “Jinn” (devil) in religious terms.

Volunteers and the rescue team accept the case for consideration. We demand mobilization of Volunteers.