Një djalë i ri u vu në prangat e Policisë së Tiranës, i akuzuar për veprën penale “Pastrimi i produkteve të veprës penale ose veprimtarisë kriminale”.

Sipas bluve, ai ka fshehur, ka tjetërsuar dhe ka vënë në përdorim një aparat celular që i përkiste shtetases M. K.

Kësaj të fundit, ia kishte vjedhur këtë celular një person i njohur për të arrestuarin, e pavarësisht se kishte dijeni se aparati ishte i tjetërkujt, ai e ka përvetësuar duke e përdorur si të tijin.

“Specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Nr. 1 arrestuan në flagrancë, për veprën penale “Pastrimi i produkteve të veprës penale ose veprimtarisë kriminale”, shtetasin E. P., 31 vjeç, pasi ka fshehur, ka tjetërsuar dhe ka vënë në përdorim një aparat celular që i përkiste shtetases M. K., edhe pse kishte dijeni se një person i njohur ia kishte vjedhur kësaj shtetaseje”, tha Policia.

 

A young boy was handcuffed by the Tirana Police, accused of the criminal offense “Laundering the proceeds of crime or criminal activity.”

According to the blues, he hid, alienated and put to use a mobile phone that belonged to the citizen M. K.

The latter had stolen this mobile phone from a person known to the detainee, and despite knowing that the camera belonged to someone else, he had appropriated it using it as his own.

“Specialists for the Investigation of Crime in the Police Commissariat no. 1 arrested in flagrante delicto, for the criminal offense “Laundering the proceeds of crime or criminal activity”, the citizen EP, 31 years old, after hiding, alienating and using a mobile phone belonging to the citizen MK, even though he was aware “that a known person had stolen from this citizen”, said the Police.