Ka zhgënjyer Rudina Hajdari në Elbasan. Hajdari iu bashkua pak para nisjes së fushatës Nismës “Thurje” duke kandiduar në këtë qark në të cilin tha se do të merrte një mbështetje të madhe pasi ishte larë edhe në Shkumbin, kishte pirë ujë në burimet e kristalta të tij dhe se kishte kujtime nga kjo zonë.

Hajdari mbante numrin 1 në listën e “Thurjes” për Elbasanin dhe ishte emri më i njohur mes kandidatëve, por kjo nuk e ka ndihmuar që të marrë më shumë vota preferenciale, të paktën deri më tani kur janë numëruar pak më shumë se gjysma e kutive.

Kur janë numëruar 312 nga 511 kuti, Hakjdari ka marrë vetëm 248 vota.
Ja tabela:

Rudina Hajdari was disappointed in Elbasan. Hajdari joined the “Knitting” Initiative shortly before the start of the campaign, running in this district in which he said that he would receive great support after he had washed in Shkumbin, had drunk water in its crystal clear springs and that he had memories from this area.

Hajdari held the number 1 in the list of “Thurje” for Elbasan and was the most popular name among the candidates, but this has not helped him get more preferential votes, at least so far when a little more than half of the boxes have been counted .

When 312 out of 511 ballot boxes were counted, Hakjdari received only 248 votes.
Here is the table: