Një vrásje e dyfishtë ka ndodhur së fundi në Pejë, ku si pasojë e të shtënave me ármë, kanë mbetur të vdèkur një burrë dhe një vajzë e re.

Dyshimet janë se 58-vjeçari ka vrarë një 17 vjeçare e më pas është vetëvrarë, ndërkohë që të dy ishin komshinj mes tyre raportojnë mediat kosovare.

“Janë kojshi, burri është 58 vjeçar ndërkaq víktima tjetër është një vajzë 17 vjeç. Motivet nuk dihen ende, rasti është duke u hetuar”, ka thënë për Express Fadil Gashi, zëdhënës i policisë së Pejës.

Shkodran Nikçi, zëdhënës i prokurorisë Themelore në Pejë, ka treguar se trupat e pajetë janë dërguar për në Institutin e Mjekësisë Ligjore në Prishtinë.

“Prokurori i Departamentit të Kr.meve të Rënda të Prokurorisë Themelore të Pejës ka dalë në vendin e ngjarjes, me urdhër tëë prokurorit të shtetit trupat e pajetë janë dërguar në IML për obdukim, gjithashtu janë dërguar edhe árma dhe gëzhojat për ekzaminim. Dyshimet e para janë se fillimisht është kryer vrásja e më pas vetëvrásja”, ka thënë Nikçi.

A double murder took place recently in Peja, where a man and a young girl were killed as a result of gunfire.

The suspicions are that the 58-year-old killed a 17-year-old and then committed suicide, while both were neighbors, Kosovar media report.

“They are kojshi, the man is 58 years old and the other victim is a 17 year old girl. The motives are still unknown, the case is being investigated “, Fadil Gashi, spokesman of the Peja police, told Express.

Shkodran Nikçi, spokesman for the Basic Prosecution in Peja, has indicated that the dead bodies have been sent to the Institute of Forensic Medicine in Prishtina.

“The Prosecutor of the Serious Crimes Department of the Basic Prosecution of Peja has come to the scene, by order of the state prosecutor the dead bodies were sent to IML for education, also árma and cartridges were sent for examination. The first suspicions are that first the murder was committed and then the suicide “, said Nikçi.