Qyteti i Elbasanit ka regjistruar një rast të ri me koronavirus.

Ai është një qytetar i komunitetit rom.

Ky shtetas ka qenë i shtruar në QSUT, ku mendohet të jetë i infektuar.

Rasti i sotëm e çn në 4 numrin e qytetarëve aktivë me COVID-19 në këtë qark.

Dy prej tyre janë nga qyteti Elbasan dhe dy raste të tjera, nënë e bijë, nga Belshi.

 

The city of Elbasan has registered a new case of coronavirus.

He is a citizen of the Roma community.

This citizen was hospitalized in QSUT, where he is thought to be infected.

Today’s case brings to 4 the number of active citizens with COVID-19 in this region.

Two of them are from the city of Elbasan and two other cases, mother and daughter, from Belshi.